Киянина судитимуть за торгівлю кокаїном і зберігання боєприпасів

Фото: Киевская городская прокуратура Киянин, підозрюваний у торгівлі кокаїном

Під час обшуку у чоловіка вилучили пакети з розфасованою наркотичною речовиною, пакетики для фасування, електронні ваги, а також боєприпаси.

 

Завершено досудове розслідування щодо мешканця Києва, викритого на збуті кокаїну і незаконному зберіганні боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

 

“Згідно з матеріалами слідства, 48-річний місцевий житель систематично збував кокаїн на території Києва. У рамках розслідування слідчі ГУ Нацполіції у Києві задокументували кілька фактів продажу ним наркотиків і затримали його на місці злочину у центрі столиці. Під ча обшуку у чоловіка вилучили пакети з розфасованою наркотичною речовиною, пакетики для фасування, електронні ваги, а також боєприпаси”, – йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури.

 

Обвинувальний акт направлено до Печерського районного суду, чоловік перебуває під вартою. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

“Окремо зазначимо, що вказаного чоловіка звинувачують в іншому кримінальному провадженні за фактом скоєння аналогічного злочину. Обвинувальний акт перебуває на розгляді Бориспільського міськрайонного суду у Київській області на завершальній стадії”, – повідомляють у прокуратурі.

 

Нагадаємо, поліція у Харкові вилучила півтори тонни соломки опійного маку, з якої можна було виготовити близько 100 тисяч доз наркотиків вартістю щонайменше 25 млн гривень.

 

Джерело Блогинг