Ракетний удар по Києву: загинуло двоє людей

Фото: Getty Images Через ракетний удар по Києву загинуло двоє людей

Правоохоронці ведуть розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни, поєднаних з умисним вбивством.

 

Унаслідок сьогоднішнього ракетного обстрілу енергетичної інфраструктури Києва, за попередніми даними, загинуло двоє людей та одну поранено. Про це сьогодні, 18 жовтня, повідомляє Київська міська прокуратура.

 

“Київська міська прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення законів і звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)”, – йдеться у повідомленні.

 

За інформацією прокуратури міста, 18 жовтня збройні сили РФ, застосовуючи заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, здійснили ракетний обстріл об’єкта енергозабезпечення на лівому березі Дніпра у столиці.

 

“За попередніми даними, двоє людей загинули, ще одна поранена. Інформація про загиблих і постраждалих уточнюється”, – зазначено у повідомленні.

 

На місці події працюють працівники ДСНС, прокурори, слідчі й експерти, які фіксують черговий злочин РФ.

 

Раніше повідомлялося, що у Деснянському районі Києва пролунали вибухи. За даними ОП, зафіксовано три “прильоти” по об’єкту енергозабезпечення на лівому березі Дніпра. Пізніше стало відомо, що частина Києва залишилася без води й світла через військові удари.

 

Джерело Блогинг