Частина Києва без води та світла через удари

Фото: facebook.com/dtekkem На місці удару РФ у Києві триває ліквідація надзвичайної ситуації

На Троєщині та в деяких районах на лівому березі столиці відсутнє водо- та електропостачання.

Внаслідок ударів по Києву 18 жовтня пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури у Деснянському районі, на місцях працюють аварійно-рятувальні служби. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

“Наразі частково обмежено надання послуг електро- та водопостачання у багатьох будинках на лівому березі столиці. У деяких будинках можливе зниження тиску у водопровідній мережі, зміна кольору та прозорості води”, – зазначив він.

Міський голова закликав киян максимально заощаджувати електроенергію, а там, де знижено тиск у водопровідній мережі, обмежити використання води.

Як уточнила прес-служба ДТЕК Київські електромережі, спостерігаються перебої в електропостачанні житлового масиву Троєщина та водоканалу, що забезпечує водопостачання Лівого берега столиці.

“Енергетики проводять обстеження та докладають усіх необхідних зусиль для відновлення електропостачання мешканців міста”, – зауважили в компанії.

У Київводоканалі наголосили, що на правому березі тиск стабілізований, на лівому березі нормалізується протягом 2-3 годин.

У Печерському районі можлива відсутність водопостачання, підвезення води здійснюватиметься автотранспортом.

Раніше повідомлялося, що у Деснянському районі Києва пролунали вибухи. За даними ОП, зафіксовано три прильоти в об’єкт енергозабезпечення на лівому березі.

Джерело Блогинг