У Yasno повідомили, у яких районах Києва важка ситуація зі світлом

Ситуація зі світлом у Києві залишається складною

Поки що графіки відключення електроенергії не працюють. Деякі райони Києва страждають більше за інші.

У Києві графіки відключень електроенергії досі не працюють, найбільше проблем із електропостачанням на Печерську, у частині лівого берега та деяких інших районах. Про це у суботу, 17 грудня, розповів гендиректор постачальника електроенергії Yasno Сергій Коваленко у Facebook.

 

“Ситуація залишається складною та критичною. Життю “пацієнта” нічого не загрожує, але ситуація ще далека від стабілізації. Я вчора писав, що ми вже це все кілька разів проходили і ви знаєте чого очікувати. Помилився. Судячи з кількості адрес у коментарях та дзвінків на лінії. Поки графіки не працюють. Деякі райони міста Києва страждають більше”, – заявив він.

 

За його словами, енергетики на всіх ланках працюють, відновлюють генерацію, ремонтують мережі та роблять нові схеми харчування.

 

Зазначимо, 16 грудня росіяни завдали масованого ракетного удару по цивільній інфраструктурі України. Окупанти випустили 70 крилатих і чотири керовані авіаційні ракети, 60 крилатих ракет було збито силами ППО. Внаслідок ударів постраждали кілька об’єктів енергетичної інфраструктури та житлові будинки у Житомирській, Київській, Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

 

Нагадаємо, електроенергію повернули майже 6 мільйонам українців, проте лишаються великі проблеми з водопостачанням, заявив президент Володимир Зеленський. 

Джерело Блогинг