Більшість котелень Києва відновили роботу

Фото: Владислав Содель / Facebook Більшість мешканців Києва вже з теплом

Найбільше у столиці від дефіциту електропостачання страждають Оболонський, Подільський та Деснянський райони.

 

У Києві близько 3% мешканців наразі залишаються без опалення. Більшість котелень вже відновили свою роботу після ранкової атаки дронів російських агресорів. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram у понеділок, 19 грудня.

 

“Після ранкових атак агресора на столицю та пошкодження об’єктів інфраструктури, комунальникам вже вдалося відновити роботу більшості котелень. Без опалення залишаються близько 3% споживачів”, – написав Кличко.

 

Він додав, що система водопостачання у Києві працює у штатному режимі.

 

“Як оголосили в Укренерго, ситуація в енергетиці складна, тому діють аварійні та екстрені відключення. Найбільше у столиці від дефіциту електропостачання страждають Оболонський, Подільський та Деснянський райони”, – резюмував Кличко.

 

Нагадаємо, вночі у понеділок Київ та Київська область зазнали атак дронів російських агресорів. Київ атакували 23 безпілотники Shahed. Сили оборони знищили 18 із них.

 

При цьому у столиці було пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури та виникла пожежа. Також уламки дронів пошкодили одну житлову багатоповерхівку у Шевченківському районі та проїжджу частину у Солом’янському районі.

 

 

 

Джерело Блогинг