Встановлено військових РФ, які розстріляли автоколону під Києвом

Фото: Скриншот Розстріляна росіянами машина

У десяти розстріляних автомобілях 13 людей загинули і шістьох було поранено, повідомляють у прес-службі поліції.

 

Встановлено більшість російської танкової бригади, яка розстрілювала цивільні автомобілі з людьми, які виїжджали з Київської області на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

 

Повідомляється, що встановлено більшість особового складу 5-ї окремої танкової бригади 36 загальновійськової армії східного військового округу збройних сил РФ, а також повідомлено про підозру командиру батальйону 5ОТБр, який керував розстрілом автоколони цивільних людей на житомирській трасі.

 

У десяти розстріляних автомобілях 13 людей загинули і шістьох було поранено.

 

“У березні окупанти на житомирській трасі (М06) облаштували бойову позицію і розстрілювали автомобілі з цивільними людьми, які намагалися врятуватися від війни. У результаті обстрілів тяжке вогнепальне поранення отримала дворічна дитина, на очах семирічного хлопчика окупанти вбили його батьків”,”, – розповів начальник слідчого управління ГУНП в АР Крим та Севастополі Олександр Климовський.

 

У поліції публікують записи з камер відеоспостереження та спогади людей, які дивом вижили під час обстрілів.

 

 

Поліцейські продовжують встановлювати очевидців та свідків військового злочину. Тому просимо постраждалих від дій окупантів звертатися за телефонами: +38 (097) 968 67 44 та +38 (068) 698 36 63, – йдеться у повідомленні поліції.

 

Кореспондент.net повідомляв раніше, що під Куп’янськом виявлено обстріляну колону автомобілів з цивільними особами. Повідомлялося про 24 загиблих, але через деякий час було знайдено 25-ту жертву.

 

 

 

Джерело Блогинг