У приміщеннях Київводоканалу йдуть обшуки

Фото: Прокуратура Киева У Київводоканалі співпрацюють зі слідчими

Київводоканал співпрацює зі слідством, надає правоохоронним органам запитувану документацію, запевнили у КМДА.

 

У приміщеннях ПрАТ АК Київводоканал проводяться обшуки слідчою групою Головного слідчого управління Нацполіції. Про це повідомила Київська міська держадміністрація у вівторок, 31 січня.

 

Вказано, що слідчі здійснюють досудове розслідування щодо нежитлових будівель, які перебувають у володінні та користуванні Київводоканалом. Щодо них компанія подала заяву про здійснення рейдерського захоплення.

 

Департамент комунальної власності КМДА спільно з Київводоканалом звернулися до суду для того, щоб скасувати рішення про реєстрацію майна під іншими номерами, вчинене рейдерським способом шляхом внесення до єдиного державного реєстру на підставі внесення до статутного капіталу певного ТОВ, – йдеться у повідомленні.

 

У КМДА запевнили, що Київводоканал співпрацює зі слідством, надає правоохоронним органам запитувану документацію з метою неупередженого та об’єктивного розслідування.

 

Минулого року повідомлялося, що керівництво Київводоканалу підозрюють у великих розкраданнях. Двоє топ-чиновників підприємства, за даними слідства, заволоділи виділеними на закупівлю обладнання грошима в особливо великих розмірах.

 

У Київводоканалі регулярно проводять обшуки – і в центральному офісі, і на об’єктах підприємства. Якось слідчі ДБР оглядали каналізаційні колектори.

 

 

Джерело Блогинг