Директор приватного київського дитсадка привласнила два мільйони гривень

Фото: Национальная полиция Украины (иллюстративное фото) Викрито директора приватного дитячого садка

Гроші переказувалися на підконтрольні директору рахунки нібито за оплату послуг, які фактично не надавалися.

Київська поліція викрила 29-річну директора приватного дитячого садка, яка привласнила гроші батьків вихованців. Про це повідомляє Вечірній Київ.

Повідомляється, що з грудня 2021 року і до початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну директор приватного дитсадка у Шевченківському районі надавала вказівки на безпідставне перерахування коштів. Гроші переказувалися на підконтрольні їй рахунки нібито за оплату певних послуг, які фактично не надавалися.

За рік директор вивела понад два мільйони гривень, які призначалися для фінансування потреб дошкільнят: харчування, покращення умов навчально-виховного процесу тощо.

Жінці оголошено про підозру у присвоєнні чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади на термін до трьох років.

Раніше повідомлялося, що сумських чиновників підозрюють у розтраті коштів на відновлення регіону, але суд відпустив заступника голови Сумської ОВА під особисте зобов’язання.

Джерело Блогинг