Поліція блокувала діяльність двох нарколабораторій у Києві

Фото: Нацполиция Украины Наркобізнес було організувано 35-річним киянином

Зловмисники заробляли на своїй незаконній діяльності до двох мільйонів гривень щомісяця.

 

 

 

 

 

 

Злочинна група у складі шести фігурантів у Києві й області розповсюджувала амфетамін, який вони виробляли у двох власних нарколабораторіях. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України на своїй Facebook-сторінці у понеділок, 13 березня.

 

“Товар” збували “з рук в руки” поміж довірених осіб. Такий “бізнес” давав їм близько двох мільйонів гривень заробітку на місяць”, – йдеться у повідомленні.

 

Правоохоронці зазначили, що наркобізнес був організуваний 35-річним киянином.

 

“Він залучив до незаконної діяльності ще п’ять місцевих жителів віком від 29 до 44 років, чітко розподіливши між ними обов’язки. Два лаборанти займалися безпосереднім виготовленням психотропів. Вони орендували квартири, де обладнали дві амфетамінові нарколабораторії, потужності яких давали їм змогу синтезувати щомісяця до п’яти кілограмів психотропних речовин”, – додали там.

 

Продукцію передавали двом чоловікам та жінкам, які розповсюджували амфетамін на території Києва та Київської області лише серед довіреного кола споживачів “з рук в руки”, а розрахунок за “товар” отримували готівкою або на банківську картку.

 

“Організатор контролював діяльність усіх членів угруповання, забезпечував безперебійне постачання необхідних прекурсорів для нормального функціонування лабораторії, допомагав розповсюджувати заборонені речовини і займався пошуком нових “клієнтів”, – зазначили у Нацполіції. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, у Києві в організатора наркобізнесу вилучили кокаїну на $200 тисяч.

 

Правоохоронці перехопили найбільший в історії вантаж наркотиків

 

 

 

 

 

Джерело Блогинг