Поліція викрила організаторів операції з нерухомістю на 13 млн грн

Фото: Корреспондент.net Викрито шахраїв, які організували злочинну схему з нерухомістю.

До організації угоди причетні троє громадян, які розробили злочинний план із заволодіння нерухомістю в одному з районів Києва.

 

Слідчі Нацполіції повідомили підозру групі осіб, які прокрутили угоду зі столичною нерухомістю на 13 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

 

За даними слідства, до організації угоди причетні троє громадян, які розробили злочинний план із заволодіння нерухомістю в одному з районів Києва.

 

“У 2015 році ділки виготовили фейкові документи про нібито купівлю будівель на прилюдних торгах, на підставі яких зареєстрували за ними право власності. Для досягнення кінцевого результату спеціально створили товариство і внесли до його статутного фонду цю нерухомість, надавши їй неіснуючі адреси. Щоб приховати злочинну діяльність, фігуранти неодноразово переоформляли корпоративні права. Після проведення низки махінацій заволоділи об’єктами нерухомості, що належали територіальній громаді міста Києва та фізособі, і надалі стали їх використовувати як власність підприємства. Сума завданих збитків становить майже 13 млн грн”, – йдеться у повідомленні.

 

Фігурантам повідомлено про підозру в шахрайстві, підробку офіційних документів та їх використання.

 

Нагадаємо, нардеп потрапив у скандал через купівлю особняка

 

Брат заступника голови ОП купив елітне майно з великою знижкою – ЗМІ

 

 

 

Джерело Блогинг