Завідувач медустанови по 3 000 доларів продавав довідки ухилянтам

Фото: Полиция Киева Завідувач медустанови Києва брав по 3 000 доларів з ухилянтів

Керівник консультативно-діагностичного центру Києва торгував довідками про непридатність до військової служби.

 

У Києві затримали завідувача однієї з комунальних медустанов. Чоловік продавав довідки про непридатність до військової служби, його викрили на отриманні 3 000 доларів. Про це повідомила прес-служба столичної поліції у понеділок, 3 квітня.

 

Керівник консультативно-діагностичного центру обіцяв охочим до ухилу організувати проходження медичної комісії, за результатом якої видавалась довідка про непридатність до військової служби.

 

Правоохоронці зібрали докази протиправної діяльності киянина 1962 року народження і на отриманні “винагороди” затримали його.

 

Чоловіка затримали на отримання 3 000 доларів. Крім того, у кабінеті і в нього вдома слідчі виявили й вилучили майже 90 тисяч доларів.

 

За фактом отримання неправомірної вигоди посадовою особою правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Затриманому повідомлено про підозру. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

 

 

Нагадаємо, раніше у Львівській області викрили зловмисника, який організував схему з незаконного виїзду за кордон військовозобов’язаних чоловіків.

 

На Буковині священнослужитель УПЦ МП допомагав ухильникам виїжджати за кордон

 

Джерело Блогинг