У Києві легкове авто збило дитину на велосипеді

Хлопчик отримав численні тілесні ушкодження внаслідок аварії. Зараз він перебуває в комі.

У Києві автомобіль Daewoo Nexia збив дитину на велосипеді, водієві повідомлено про підозру. Про це 12 червня повідомила міська прокуратура.

Зазначається, що ДТП сталася напередодні приблизно о 13 годині на вулиці Визволителів.
 
За даними слідства, водій легковика рухався із значним перевищенням швидкості у крайній правій смузі проїзної частини, яка призначена для руху громадського транспорту.

“При наближенні до регульованого пішохідного переходу водій проігнорував червоний сигнал світлофора, який забороняв рух в його напрямку. В результаті автомобіль підозрюваного скоїв наїзд на малолітнього хлопця, який переїжджав проїзну частину дороги на велосипеді в безпосередній близькості від регульованого пішохідного переходу”, – уточнили прокурори.
 
Внаслідок наїзду дитина отримала численні тілесні ушкодження та була госпіталізована. Зараз постраждалий перебуває в комі.
 
Водія Daewoo Nexia затримали на місці події. Йому повідомлено про підозру за фактом вчинення ДТП, у якій постраждала дитина (ч. 2 ст. 286 КК України). До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото: t.me/kyiv_pro_office 

 

Нагадаємо, у травні в австралійському Мельбурні вантажівка врізалася в автобус, що перевозив 45 учнів. В результаті ДТП близько 18 дітей отримали травми.

У ДТП на Прикарпатті загинув 13-річний хлопчик, а немовля отримало травми

Джерело Блогинг