Киянина судитимуть за розбещення дітей і виготовлення порнопродукції

Фото: Національна поліція України Киянин виманював у дівчат відверті фото і створював порнографічний контент

Чоловік знаходив дівчат у соціальних мережах і, видаючи себе юнака, спілкувався з ними на сексуальні теми і різними способами виманював фотографії.

У Києві поліцейські викрили чоловіка, який розбещував дітей і продавав порнографію за кордон. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

Повідомляється, що навесні 2022 року слідчі слідчого управління поліції Києва отримали інформацію від працівників департаменту кіберполіції Національної поліції України про те, що невідомий чоловік надсилає порнографічний контент 12-річній киянці та вимагає від неї такі ж фото у відповідь. Слідчі з розслідування сексуальних злочинів відносно дітей за кілька днів встановили особу розпусника – 35-річного киянина.

З’ясувалося, що це був не єдиний епізод злочину.

Поліцейські під час обшуку вилучили більше 4 терабайтів дитячого порнографічного контенту на комп’ютері і флеш-носіях, встановили 181 епізод його злочинної діяльності й понад 200 дівчаток віком від 10 до 17 років, які постраждали від дій збоченця.

Чоловік знаходив дівчат у соціальних мережах і, видаючи себе юнака, спілкувався з ними на сексуальні теми і різними способами виманював фотографії. Для цього пускав у хід обман, підкуп, шантаж і навіть погрози вбивством або зґвалтуванням.

За деякими школярками він навіть стежив у реальному житті.

“Дитячу порнографію він продавав за кордон і протягом тривалого часу такої діяльності отримав мільйонні прибутки. Ми встановили одного з постійних іноземних “клієнтів”, який купував у зловмисника дитячий порноконтент та двох його спільників, один з яких є громадянином РФ”, – йдеться у повідомленні поліції.

Поліейські розшукали й опитали 15 таких дівчат з різних областей України.

“Деякі з них зізналися, що намагалися вчинити самогубство, адже не витримували психологічного тиску, погроз та шантажу від зловмисника”, – додають у поліції.

Чоловікові оголосили про підозру в розбещенні неповнолітніх, ввезенні, виготовленні, збуті й розповсюдженні порнографічних предметів, одержанні доступу до дитячої порнографії, її придбанні, зберіганні, ввезенні, перевезенні, виготовленні, збуті й розповсюдження.

Обвинувальний акт щодо киянина передано до суду, чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що на Миколаївщині викрили розповсюджувачів дитячого порно.

У Києві затримали чоловіка за створення дитячої порнографії

Джерело Блогинг