У Київміськбуді заявили про обшуки

Фото: Київміськбуд Київміськбуд продовжує роботу в штатному режимі

Менеджмент компанії в усьому сприяє правоохоронцям і надає усі необхідні документи, запевнив керівник Київміськбуду.

Правоохоронні органи проводять слідчі дії на об’єктах, пов’язаних з Київміськбудом. Про це повідомив президент холдингу Ігор Кушнір у Facebook в четвер, 20 липня.

“Окрім перевірок, аудитів та комісій, сьогодні правоохоронні органи проводять слідчі дії на обʼєктах, повʼязаних з Київміськбуд. Менеджмент компанії в усьому сприяє правоохоронцям, надаються усі необхідні документи тощо. Зазначу, що компанія працює виключно у правовому полі, тож ми переконані, що результати як аудиту, так і відповідних розслідувань та перевірок, будуть позитивними”, – написав він.

Кушнір запевнив, що Київміськбуд продовжує роботу в штатному режимі і будівництво триває.

Нагадаємо, 6 липня керівник Київміськбуду Ігор Кушнір був відсторонений від виконання обовʼязків. Таке рішення ухвалили на спільному засіданні наглядової ради та правління Київміськбуду. Також було вирішено провести аудит діяльності компанії із залученням однієї з провідних міжнародних аудиторських фірм.

Раніше стало відомо, що у травні Ігор Кушнір підкорив Еверест разом з дружиною Оксаною. При цьому він покинув територію України з довідкою про інвалідність.

Також журналісти дізналися, що у дружини очільника Київміськбуду є вілла за 20 млн євро на Лазуровому узбережжі Франції.

Джерело Блогинг