У Києві заборонили недержавні масові заходи 23 та 24 серпня

Фото: Київька міська рада У Києві заборонили проводити недержавні масові заходи 23 та 24 серпня

У столиці не будуть влаштовувати масових заходів, тільки на Хрещатику на державному рівні планують провести виставку підбитої військової техніки РФ.

У Києві не планують проводити недержавних масових заходів до Дня Незалежності України. Відповідне рішення столична влада ухвалила з міркувань безпеки. Про це 21 серпня повідомила пресслужба КМДА.

Головам столичних райдержадміністрацій доручено не допускати погодження проведення недержавних масових заходів релігійного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру на території столиці 23 та 24 серпня.

 

Керівництво Нацполіції та ДСНС Києва має вжити додаткових заходів щодо охорони громадського порядку та безпеки учасників відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України. Ці заходи заплановано на державному рівні.

 

Мешканців та гостей столиці закликали в ці дні бути максимально уважними й обережними та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Нагадаємо, до 28 серпня перекрито автомобільний рух на Хрещатику на ділянці від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького. Сьогодні на Хрещатику почали встановлювати знищену техніку російських загарбників.

У Києві відзначатимуть День прапора та День Незалежності: святкова програма

Джерело Блогинг