У Києві затримали групу квартирних аферистів

Фото: Национальная полиция Украины У Києві квартирні аферисти фіктивно продавали нерухомість

39-річна раніше судима організаторка “схеми” і троє її спільників намагалися здійснити фіктивний продаж двох квартир за 60 тисяч доларів США.

У Києві судитимуть групу квартирних аферистів, які фіктивно продавали нерухомість. Про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

Повідомляється, що серед обвинувачених – 39-річна раніше судима організаторка “схеми” і троє її спільників, які намагалися здійснити фіктивний продаж двох квартир за 60 тисяч доларів США.

“Встановлено, що для здійснення фіктивного продажу квартир, фігуранти влаштовували цілу виставу, де кожен виконував свою функцію – нотаріуса, рієлтора та власників квартир. Лідерка угруповання взяла на себе роль нотаріуса і навіть залучила «помічницю» та «рієлтора». Добросовісних покупців зловмисники запрошували до спеціально орендованого офісу для укладання угоди з купівлі-продажу нерухомості. У разі вдалої афери учасники угруповання планували продати ще три об’єкти нерухомого майна вартістю понад 5 млн грн”, – йдеться в повідомленні.

Фігурантам може загрожувати до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, Українців попередили про 11 схем шахрайства при працевлаштуванні.

Шахраї ошукали сотні українців, обіцяючи роботу в Європі

Джерело Блогинг