У Києві відновлюють зруйнований ракетою будинок на проспекті Лобановського

Фото: Корреспондент.net Будинок на проспекті Лобановського потрапив під обстріл 26 лютого

Робітники розібрали верхні поверхи, які нависали над величезною дірою після влучення ворожої ракети.

 

У Києві почалися відновлювальні роботи в багатоповерховому житловому будинку на проспекті Лобановського, який зазнав ракетного удару російських агресорів. Про це повідомляє Корреспондент.net у вівторок, 16 серпня.

 

Біля будинку вже з’явився будівельний кран. Попередньо, робітники розібрали верхні поверхи, які нависали над величезною дірою після влучення ворожої ракети.

 

Раніше перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Микола Поворозник заявив, що роботи в цьому будинку планують завершити до середини осені.

 

“Разом із мешканцями будинку на Лобановського були проведені роботи із профільним заступником, визначено обсяги відповідних робіт, які вже почалися”, – сказав чиновник.

 

 

Нагадаємо, 26 лютого російські війська запустили ракету по 24-поверховому житловому будинку в Києві на проспекті Лобановського. Ці кадри потрапили на відео і шокували весь світ. Удар припав між 17-м і 18-м поверхами. Будинок було зруйновано з 17-го по 21-й поверх.

 

Також повідомлялося, що внаслідок ворожих обстрілів у Києві було пошкоджено 390 будівель, серед них 222 багатоквартирні будинки. Влада оцінювала вартість відновлювальних робіт у суму понад 70 млн євро.

 

Джерело Блогинг