У Києві стався конфлікт між поліцейським і прикордонником

Фото: Скріншот Інцидент трапився вночі 3 листопада

Поліцейські оприлюднили відео з нагрудної камери правоохоронця, на яому показано початок конфліктної ситуації.

Правоохоронці проводять службову перевірку за фактом конфлікту між поліцейськи та прикордонником у Києві. Про це повідомила столична поліція у неділю, 5 листопада.

Вказано, що інцидент трапився вночі 3 листопада. Наряд поліції виявив чоловіка, який перебував на вулиці у комендантську годину.

“Оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням перевірити його документи та поцікавився, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години. У цей момент до них підійшов чоловік напідпитку у камуфляжі, почав агресивно себе поводити та кілька разів штовхнув оперативника”, – йдеться у повідомленні.

У поліції стверджують, що незнайомця попросили пройти до відділу для перевірки його особи, але той продовжував конфліктувати. Пізніше стало відомо, що чоловік служить в одному із прикордонних підрозділів.

Подію зареєстрували у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Ведеться службова перевірка для надання правової оцінки діям учасників інциденту.

Також поліцейські оприлюднили відео з нагрудної камери правоохоронця, на яому показано початок конфліктної ситуації.

На поточному тижні стало відомо, що у Чорноморську на Одещині помер військовослужбовець Юрій Куприч, якого 23 жовтня жорстоко побили на вулиці.

Також повідомлялося, що на Тернопільщині затримали чоловіка, який побив і пограбував військового.

Джерело Блогинг