У Києві відновилися протести проти скандальної забудови

Фото: Комментарии У Києві протестують проти скандальної забудови

Жителі Оболоні стурбовані дозволами на будівництво житлового комплексу із чотирьох 33-поверхових будинків на місці спортивного комплексу Акваріум.

В Оболонському районі Києва відновилися протести через заплановану скандальну забудову. Про вимоги місцевих жителів розповів депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, повідомляють Комментарии.

Жителі Оболоні стурбовані дозволами на будівництво житлового комплексу із чотирьох 33-поверхових будинків. ЖК планують збудувати на проспекті Героїв Сталінграда, 45, на місці спортивного комплексу Акваріум.

За документами будівництво планується на земельній ділянці площею 1,58 га. Жителі Оболонського району протестують проти забудови спорткомплексу Акваріум хмарочосами. Як повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, у зборах-мітингу взяли участь близько сотні мешканців 9-го мікрорайону, активісти та представники громадської організації Оболонська Січ.

Депутат Київської міської ради Трубіцин заявив, що повністю підтримує вимоги та вже направив відповідні депутатські запити меру Києва Віталію Кличку та до Державної інспекції архітектури та містобудування України.

Раніше повідомлялося, що на Київщині знесуть понад 5400 пошкоджених війною об’єктів, значна частина яких – житлові будинки.

Джерело Блогинг