У Києві чоловік погрожував підірвати гранату в багатоповерхівці

У Києві чоловік погрожував сусіду підірвати гранату під дверима

Між сусідами виник конфлікт на побутовому ґрунті й за допомогою погроз гранатою чоловік вирішив владнати його.

У Святошинському районі Києва правоохоронці затримали зловмисника, який погрожував підірвати гранату. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в середу, 6 грудня.

 

До поліції Києва надійшло повідомлення про те, що в одному з багатоквартирних будинків у Святошинському районі чоловік погрожує підірвати гранату. На місце події прибули поліцейські спецпризначенці та роззброїли зловмисника. За словами поліцейських, ніхто не постраждав.
 

Правоохоронці встановили, що зловмисник – 45-річний сусід заявника. У фігуранта вилучили гранату Ф-1 із запалом, а в ході обшуку його квартири знайшли ще понад 100 набоїв різного калібру.
 

Встановлено, що між сусідами виник конфлікт на побутовому ґрунті й за допомогою погроз боєприпасом зловмисник вирішив владнати його.
 

Поліцейські затримали правопорушника. Наразі встановлюється інформація щодо походження боєприпасів.

Фігуранту оголосили підозру в незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

 

На час досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. Зловмиснику може загрожувати від трьох до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, у листопаді у Дніпровському районі Києва вибухнула граната в будинку, внаслідок чого загинули двоє людей. А у Київській області 51-річний чоловік погрожував підірвати гранату в будинку. Але його вмовили добровільно передати боєприпас спеціалістам.

Джерело Блогинг