Пожежу в екопарку Осокорки ліквідовано. В КМВА зробили заяву

Фото: t.me/dsns_telegram Пожежу гасили увесь вечір

Місцева влада обіцяє, що причина пожежі обовʼязково буде встановлена. Наразі ж на місці події чергуватимуть пожежні підрозділи та розрахунок БПЛА для моніторингу території.

Пізно увечері у вівторок, 5 березня, було ліквідовано пожежу в екопарку Осокорки у Києві. У Київській міській військовій адміністрації заявили, що будуть розслідуватися усі версії, зокрема – підпал.

У ДСНС повідомили, що пожежу на площі 3 Га було локалізовано о 23:15 та ліквідовано – о 23:57.

Зазначається, що на відкритій території горіла суха трава та очерет.

“На місці події було задіяно 6 одиниць основної і спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 18 чоловік особового складу. Також, залучено снігоболотохід Богун”, – йдеться у повідомленні ДСНС. 

Там також зазначили, що на місці події чергуватимуть пожежні підрозділи та розрахунок БПЛА для моніторингу території.

Тим часом у КМВА повідомили, що начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко звернувся до правоохоронців щодо розслідування масштабної пожежі на Осокорківських озерах.

“Щодо причин пожежі – обовʼязково дізнаємося реальну причину. Я вже звернувся до правоохоронців щодо розслідування події, будуть обʼєктивно зʼясовані обставини пожежі, розглядатимуться всі версії, в тому числі і вірогідний підпал”, – йдеться у повідомленні.

Перед цим пресслужба екопарку повідомляла, що пожежа здійнялася на ділянці, що межує із забудовою Stolitsa Group. Стверджувалося, що це підпал. 

Нагадаємо, у вівторок також повідомлялося про пожежу на Борщагівському ринку в Києві.

Джерело Блогинг