Викрито підлітка, який поширював порнознімки і шантажував дітей

Фото: pixabay.com (ілюстративне фото) Викрито юного киянина, який вимагав гроші за видалення порноконтенту

Хлопець створив ТГ-канал, через який розповсюджував заборонені матеріали, а за видалення публікацій вимагав гроші з героїв знімків.

Черкаські кіберполіцейські викрили школяра, який адміністрував телеграм-канал із дитячою порнографією. Про це повідомила пресслужба поліції Черкащини.

Повідомляється, що підліток створив ТГ-канал, через який розповсюджував заборонені матеріали, а за видалення публікацій вимагав гроші з героїв знімків.

“До черкаських правоохоронців надійшло повідомлення від батьків про те, що в одному з телеграм-каналів розповсюджено фотографії їхніх дітей та інша особиста інформація, зокрема й порнографічного характеру. Після публікування таких постів з дітей зловмисник вимагав гроші за їх видалення”, – йдеться в повідомленні.

Вимагачем виявився 14-річний киянин. У нього під час обшуку вилучили мобільний телефон, з якого здійснювалося адміністрування телеграмканалу та інші речові докази.

Розпочато кримінальне провадження.

Нагадаємо, у Вінницькій області правоохоронці затримали 24-річного педагога, підозрюваного у розбещенні та домаганні неповнолітніх. 

У Києві затримали журналіста, який розбещував підлітків – соцмережі

Джерело Блогинг