У Києві затримали чоловіка, який напав на співробітників ТЦК

Фото: rubryka.com Нападника затримали

Інцидент стався на вулиці Шолом-Алейхема під час розмови патруля з військовозобов’язаним, стверджують у ТЦК.

Правоохоронці затримали у Києві чоловіка, який напав на співробітників Деснянського територіального центру комплектації та соціальної підтримки (ТЦК). Про це відомство повідомило у суботу, 6 квітня.

Вказано, що інцидент стався сьогодні близько полудня на вулиці Шолом-Алейхема під час розмови патруля з військовозобов’язаним.

В цей час Мольдерф Тимофій Аркадійович 1972 р. підійшов зі спини та наніс удар по голові старшого солдата Сірого. Далі дістав із сумки ніж та хотів вдарити ним старшого солдата Чорненко. Нападник погрожував та нападав. Тримаючи нападника на безпечній дистанції військовослужбовці на вулицю Братиславську викликали поліцію, – йдеться у повідомленні.

Нападника затримали. Розпочато кримінальне провадження за статтею про носіння, виготовлення, ремонт або збут холодної зброї без передбаченого законом дозволу (ч.2 ст.263 КК України). Чоловіку загрожує покарання у вигляді  арешту на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Раніше у Хмельницькій області група жінок напала на співробітників ТЦК і пошкодила їхній автомобіль. Пізніше стало відомо, що одній з нападниць загрожує покарання.

Викрито ділка, що за гроші підшукував ухилянтам “дружин” з інвалідністю

Джерело Блогинг