НАБУ перевіряє діяльність Брагінського на посаді керівника метрополітену

Фото: КМДА Віктор Брагінський

Рада громадського контролю НАБУ повідомила, що 15 березня прокурор відділу САП на підставі інформації від журналістів зареєстрував кримінальне провадження.

Національне антикорупційне бюро перевіряє діяльність Віктора Брагінського на посаді начальника Київського метрополітену після публікації результатів журналістського розслідування. Про це в четвер, 11 квітня, повідомила Рада громадського контролю НАБУ.

“15 березня прокурор відділу САП на підставі інформації від журналістів зареєстрував кримінальне провадження №42024000000000403. Наразі здійснюється досудове розслідування”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, журналісти Bihus.infoоприлюднили розслідування, у якому вказано численні порушення у декларуванні майна Віктора Брагінського. У деклараціях родичів директора Київського метрополітену виявили кілька дорогих квартир та землю під Києвом.

Після поблікації публікації розслідування мер Києва Віталій Кличко заявив, що Брагінський має бути відсторонений від виконання обовʼязків директора столичного метро, а факти, оприлюднені в розслідуванні, перевірять правоохоронні органи.

Начальник Київського метрополітену написав заяву на звільнення

Джерело Блогинг