Ferrari боржника аліментів продадуть за два мільйони

Фото: СЕТАМ Таких Ferrari в світі існує всього 900 одиниць

Киянин заборгував за аліменти на дитину 260 тисяч гривень. Через борг у нього відібрали рідкісне авто, яке продадуть більш, ніж за два мільйони.

 

У відомого київського бізнесмена, багатодітного батька Юрія Чернецького за борги з аліментів відібрали ексклюзивний Ferrari, повідомляє ТСН.

 

Відзначається, що борг Чернецького з аліментів складав 260 тисяч гривень.

 

Ексклюзивний Ferrari, яких у світі існує всього 900 одиниць, оцінили в більш ніж 2 мільйони гривень. Автомобіль повинні продати на державному аукціоні, щоб примусово стягнути борг. Різницю від продажу Чернецькому повернуть.

 

Бізнесмен стверджує, що, посварившись з дружиною, він “загуляв”, однак, сина визнав. При цьому жінка не дозволяла йому бачитися з дитиною, а тому він сам запропонував мирову – за 15 тисяч гривень щомісяця йому повинні були дозволити побачення з сином.

 

Однак і після цього засуджена за торгівлю і вживання наркотиків жінка до сина його не підпустила.

 

“Я буду подавати в суд. Я не розумію, як я можу платити 15 тисяч гривень синові, якого абсолютно не бачу, маючи при цьому чотирьох дітей”, – заявив Чернецький.

 

 

Нагадаємо, в березні повідомлялося, що з України не випустили 100 тисяч боржників аліментів.

 

Як стало відомо пізніше, виплати боргів з аліментів зросли удвічі. Лідерами зі стягнення боргів зі сплати аліментів є Одеська, Дніпропетровська, Полтавська області.

 

Джерело Блогинг