У Києві відновлюють “соціальне таксі” для дітей та осіб з інвалідністю

Фото: t.me/KyivCityOfficial/5071 У Києві відновлюють надання послуги “соціального таксі” для перевезення дітей та осіб з інвалідністю

За понад тиждень послугу отримали вже 63 дитини та особи з інвалідністю. Якщо потрібно, кількість транспорту буде збільшено.

У Києві відновлюють надання послуги “соціального таксі” для перевезення дітей та осіб з інвалідністю до лікарень, центрів реабілітації та навчальних закладів. Про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Telegram.

За понад тиждень послугу отримали вже 63 дитини та особи з інвалідністю.

 

Як зазначається, Київський міський центр реабілітації продовжить вивчати потребу. У разі збільшення кількості осіб, які потребують послуг соціального таксі, збільшуватиметься і кількість транспортних засобів.

 

“Соціальне таксі” – спеціально облаштований транспорт, призначений для людей з інвалідністю. Особам, які подавали відповідний пакет документів до органів соцзахисту та щодо яких було винесено позитивний висновок, повторно подавати документи не потрібно.

 

Нагадаємо, депутати Київської міської ради запровадили знижки або повне скасування оплати за комунальні послуги для мешканців Києва, установ та організацій, які постраждали внаслідок війни.

 

 

Джерело Блогинг