ДТП з 26 постраждалими у Києві: в організмі водія – “букет” наркотиків

Фото: Нацполиция Украины ДТП сталася у понеділок на Повітрофлотському проспекті

Копи направили клопотання до суду про обрання винуватцю ДТП запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

В організмі винуватця ДТП з 26 постраждалими у Києві виявили наркотичні речовини. Йому оголосили про підозру, повідомляє Нацполіція у вівторок, 20 вересня.

Зазначається, що у крові водія Mercedes-Benz знайшли такі наркотичні речовини, як амфетамін, кокаїн та марихуана, а також потужний лікарський препарат.

 

“Слідчі перекваліфікували кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння, та повідомили правопорушнику про підозру”, – йдеться у повідомленні.

 

Копи направили клопотання до суду про обрання винуватцю ДТП запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке розглядатиметься у середу, 21 вересня, у Шевченківському районному суді Києва.

 

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати автомобілем терміном від п’яти до восьми років.

 

У поліції нагадали, що ДТП сталася у понеділок на Повітрофлотському проспекті. Тоді водій легковика Mercedes-Benz в’їхав у маршрутку, яка рухалася попереду. Водій мікроавтобуса врізався у електричну опору освітлення. Постраждали 26 людей, у тому числі чотирирічний син затриманого, який перебував з батьком в автомобілі.

 

 

Джерело Блогинг