Водій, який збив на смерть дівчаток, їхав під дією наркотиків

Фото: Киевская областная прокуратура Водієві повідомлено про підозру

Чоловікові загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати автомобілем терміном від семи до десяти років.

 

Повідомлено про підозру мешканцю Київщини, який на смерть збив двох дівчаток. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

 

Зазначається, що водій на момент аварії був у стані наркотичного сп’яніння.

 

“За даними слідства, у м. Сквира Білоцерківського району ввечері 3 жовтня 2022 року підозрюваний, керуючи автомобілем Volkswagen Golf, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, скоїв наїзд на двох дітей. Дівчинка 7 років від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці ДТП, а восьмилітня – у кареті швидкої медичної допомоги. Чоловік намагався залишити місце аварії, проте був зупинений свідками”, – повідомляють у прокуратурі.

 

Водія планують взяти під варту, клопотання про це направлено до суду. Чоловікові загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати автомобілем терміном від семи до десяти років.

 

Раніше повідомлялося, що в Братиславі автомобіль врізався в зупинку з людьми. У підсумку чотири особи загинули і шість отримали поранення.

 

 

Джерело Блогинг