У Києві повністю зупинено метро

Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko/46172 Кияни спустилися у метро, щоб перечекати удари по столиці

Станції підземки працюють як укриття. Людей просять не їхати до столиці без потреби.

Рух поїздів на всіх лініях метрополітену Києва припинено, водночас підземні станції працюють як укриття. Про це повідомили у Київській міській адміністрації.

“Закликаємо не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Про відновлення руху буде повідомлено додатково”, – йдеться у повідомленні.

Тим часом у місцевих пабликах публікують фото та відео – сотні тисяч городян спустилися у метро, ​​щоб перечекати бомбардування Києва.

Також мер столиці Віталій Кличко закликав людей не їхати до міста, якщо немає гострої потреби, оскільки Київ перебуває перед ракетними атаками. Про це він написав у Telegram.

“Столиця під атаками російських терористів! Ракети вразили об’єкти в центрі міста (у Шевченківському районі) та Солом’янському районі. Повітряна тривога, а отже й загроза, триває. Я звертаюся до всіх мешканців столиці: під час тривоги перебувайте в укриттях. У місто, якщо немає гострої необхідності, сьогодні краще не їхати, про це ж прошу і мешканців передмість – не їхати сьогодні до столиці”, – зазначив Кличко.

За його словами, центральні вулиці Києва перекрили правоохоронці, працюють рятувальні служби.

Нагадаємо, раніше з’явилося відео наслідків ракетного удару по центру Києва.

Джерело Блогинг