Київ має “усунути помилки” у пунктах незламності – Арахамія

Арахамія про пункти обігріву у Києві: У міської влади тиждень на виправлення помилок, після чого буде проведено інспекцію

Арахамія пообіцяв знайти тих, хто замість міської влади зможе облаштувати у Києві пункти обігріву мешканців міста.

Голова фракції Слуги народу Давид Арахамія заявив, що влада Києва має тиждень на “виправлення помилок” щодо організації Пунктів незламності в столиці, після чого відбудеться їхня спільна інспекція разом із мером Києва Віталієм Кличком. Про це у неділю, 27 листопада, Арахамія написав у Telegram.

 

“За тиждень влада міста виправить помилки, і ми разом із міським головою підемо на інспекцію. Це буде найкращим доказом того, що ніхто з нас не шукає спекуляцій”, – написав він.

 

Арахамія також пообіцяв знайти тих, хто замість міської влади зможе облаштувати у Києві такі пункти.

 

“Київ залишається пріоритетною метою для ворога. Росіяни далі битимуть по критичній інфраструктурі, щоб зробити життя в місті нестерпним. Завдання для всіх нас – створити в Києві точки стабільності, де люди отримають підтримку в критичний момент.

 

Це зробить або влада міста, або ми знайдемо тих, кому не байдужі 3 мільйони киян. Нас насправді влаштовують обидва варіанти. Але політичної боротьби на цій темі не буде і не може бути”, – додав він.

 

У свою чергу, мер Києва Віталій Кличко повідомив про більш ніж 430 облаштованих пунктів обігріву, які працюють у Києві.

 

 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що “пункти незламності”, які почали діяти по всій Україні в умовах знеструмлення через російські ракетні удари, функціонуватимуть цілодобово та безкоштовно як місця тимчасового перебування.

 

Декілька днів тому повідомлялося, що в Україні розгорнули 940 “пунктів незламності”. 

Джерело Блогинг