У ДТЕК заявили, що графіки у Києві не діють

Фото: Unsplash У Києві знову вводять екстрені відключення світла через дефіцит потужності

У компанії зазначили, що ситуація динамічна і змінювати підхід до відключень можуть кілька разів на день.

У ДТЕК попереджають, що в середу, 30 листопада, у Києві не діятимуть раніше оголошені графіки, оскільки через дефіцит електроенергії вводять екстрені відключення світла. Про це у вівторок, 29 листопада, йдеться на офіційному телеграм-каналі ДПЕК.

 

“У Києві 30 листопада знову застосовуються екстрені відключення електроенергії. Стабілізаційні графіки поки не діють. Ми намагаємося якнайшвидше повернутися до відключень за графіком, але, згідно з ситуацією в енергосистемі, інформація може змінюватися кілька разів на добу”, – йдеться у повідомленні.

 

У ДТЕК розповіли, щойно вдасться збалансувати ситуацію з електроенергією, тоді столиця повернеться до відключень за графіком.

 

Відзначимо, дефіцит потужності в енергосистемі Києва у вівторок знизився. Обсяг обмежень скоротився до 560 МВт з 747 МВт днем ​​раніше, а кількість відключених клієнтів склала 958,5 тисячі.

 

Нагадаємо, загальний дефіцит в енергосистемі України став наслідком семи хвиль ракетних ударів РФ по енергетичній інфраструктурі. Ремонт масштабних пошкоджень триває цілодобово.

Джерело Блогинг