СБУ проводить контрдиверсійні заходи у Києві

Фото: t.me/SBUkr СБУ проводить контррозвідувальні заходи в урядовому кварталі Києва

У Печерському районі столиці посилено режимні заходи. Силовики здійснюють огляд території та окремих приміщень, перевіряють громадян.

Служба безпеки України спільно з Управлінням держохорони України, Нацполіцією та Військовою службою правопорядку ЗСУ проводить контррозвідувальні заходи в урядовому кварталі Києва та на прилеглих територіях. Про це 11 січня повідомила прес-служба відомства.

Зазначається, що перевірки проходять на території Печерського району столиці, зокрема, в межах урядового кварталу та на прилеглих територіях.

Їхня мета – посилення контрдиверсійного захисту важливих державних об’єктів та підвищення безпеки осіб, щодо яких здійснюється державна охорона.

“Це особливо важливо в умовах збройної агресії РФ, яка намагається дестабілізувати ситуацію в Україні у будь-який спосіб”, – наголосили у спецслужбі.

Наголошується, що силовики проводять огляд території та окремих приміщень для виявлення заборонених до обігу предметів, здійснюють перевірку громадян, які перебувають на території урядового кварталу. Крім того, буде посилено режимні заходи у Печерському районі.

“Заходи безпеки проходитимуть з урахуванням правового режиму воєнного стану. При їхньому проведенні можливі обмеження проходу та проїзду вулицями столиці, перевірка документів громадян, огляд автомобілів”, – попередили в СБУ і закликали громадян з розумінням поставитися до можливих незручностей.

Раніше повідомлялося, що з початку війни СБУ викрила понад 600 російських агентів та шпигунів.

Джерело Блогинг