На хабарі затримали киянина, причетного до Преси України

Фото: Киевская городская прокуратура Затриманому повідомлено про підозру

Підприємець має щомісячно платити за видавничі приміщення 13 тис. гривень особисто довіреній особі радника керівника ДП, що майже втричі перевищувало суму, зазначену у договорі.

На отриманні хабара затримано довірену особу радника керівника державного видавництва Преса України. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

“Встановлено, що мешканець міста Києва, будучи довіреною особою радника керівника Державного видавництва Преса України Державного управління справами, вимагав від підприємця неправомірну вигоду, обіцяючи вплинути на керівництво держпідприємства у питанні прийняття позитивного рішення про передачу в оренду приміщень. Так, підприємець має щомісячно палтити за видавничі приміщення 13 тис. гривень особисто довіреній особі радника керівника ДП, що майже втричі перевищувало суму, зазначену в офіційному договорі”, – йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали на місці злочину при отриманні чергового траншу. У приміщенні Преси України та за місцями проживання фігуранта справи проведено обшуки.

Затриманому повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Джерело Блогинг