Жителя Броварського району засуджено на 15 років за держзраду

Фото: СБУ

Встановлено, що з початку тимчасової окупації частини Київщини зрадник за власної ініціативи пішов на співпрацю із представниками збройних сил Росії.

 

Засуджено до ув’язнення ще одного зрадника, який допомагав Росії окупувати Київщину. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

 

Броварський міськрайонний суд Київської області визнав винним у державній зраді і засудив до 15 років позбавлення волі 58-річного мешканця села Перемога Броварського району.

 

“Встановлено, що з початку тимчасової окупації частини Київщини зрадник ініціативно пішов на співпрацю із представниками збройних сил Росії. Він надавав окупантам інформацію про розташування блокпостів територіальної оборони; вичерпні досьє на місцевих жителів, зокрема адреси проживання, вид професійної діяльності й ідейні переконання; виказував співробітників правоохоронних органів, військовослужбовців, представників ТрО та членів їхніх сімей”, – йдеться в повідомленні СБУ.

 

Крім того, зрадник допомагав окупантам мародерити: “наводив” на покинуті будинки і “долучався до процесу”, а в обмін на лояльність отримав від ворожих загарбників “гарантії особистої безпеки”.

 

“СБУ викрила весь ланцюжок його дій та передала матеріали до суду. Тож він відбуватиме справедливе покарання”, – повідомляє прес-служба СБУ.

 

Нагадаємо, СБУ затримала росіян, які мали намір захопити Південноукраїнську АЕС.

 

Джерело Блогинг