У Києві викрито масштабну нарколабораторію: вилучено 68 кг Альфа PVP

Фото: Офіс генерального прокурора Викрито чергову нарколабораторію у Києві

Двоє киян облаштували лабораторію з виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини Альфа PVP у великих обсягах, збували “продукцію” через Telegram і шляхом “закладок” у обумовлених місцях.

У Києві викрито лабораторію з виготовлення наркотиків і задокументовано збут забороненого “товару” на майже 50 млн грн. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України.

Повідомляється, що до складу злочинної групи входило дев’ять осіб: двоє організаторів, а також “дистриб’ютори” і фасувальники.

Двоє киян облаштували лабораторію з виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини Альфа PVP у великих обсягах, збували “продукцію” через Telegram і шляхом “закладок” у обумовлених місцях. Під час обшуку лабораторії вилучено 24 кг Альфа PVP.

“В межах спецоперації правоохоронці також викрили трьох “дистриб’юторів”, які перевозили в власному автомобілі 20 кг Альфа PVP для подальшого збуту. Під час проведення обшуків у гаражі, який вони орендували, правоохоронці вилучили ще 22 кг Альфа PVP, розфасовані у пакетах по 1 кг. У ході подальших слідчих дій поліцейські затримали ще чотирьох осіб, які здійснювали фасування та розповсюдження Альфа PVP”, – йдеться у повідомленні.

Загалом за результатами слідчих дій з незаконного обігу вилучено 68 кг психотропної речовини Альфа PVP, оціненої майже в 50 млн грн.

Раніше поліцейські затримали членів наркоугруповання, яким керував засуджений.

Викрито посадовця військкомату, що постачав наркотики своєму керівнику

СБУ затримала наркоторговця, який з Латинської Америки віз у шлунку кокаїн

Джерело Блогинг