У Києві затримали наркокур’єрку з амфетаміном

В парку Бабин Яр затримали наркозбувачку

Тепер зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.

Столичні правоохоронці затримали наркокур’єрку, в якої вилучили амфетаміну на 1,5 млн гривень. Про це повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції у Києві в середу, 22 листопада.

 

Під час відпрацювання Шевченківського району на території парку Бабин Яр оперативники зупинили для перевірки перехожу, яка щось фотографувала на землі біля дерев. Під час спілкування з поліцейськими вона розповіла, що має при собі заборонені речовини.
 

Правоохоронці затримали наркозбувачку. Нею виявилась уродженка Житомирської області, 1996 року народження.
 

При поверхневому огляді в кишені її куртки поліцейські виявили та вилучили 500 грамів готового до збуту амфетаміну. Крім того, вилучили розфасовані наркотики вагою 3,5 кілограма, які вона встигла розкласти, а також ще кілограм під час обшуку за місцем проживання.
 

Вартість вилученого товару за цінами “чорного” ринку становить близько 1,5 млн гривень Експертне дослідження підтвердило, що це психотропна речовина амфетамін.

 

Слідчі повідомили наркозбувачці про підозру. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше у Києві затримали водія маршрутки, який на зупинці громадського транспорту продавав наркотики. А жителя Броварів Київської області затримали з кілограмом кокаїну.

Джерело Блогинг