У КМВА розповіли про наслідки атаки дронів на Київ

Фото: КМВА Пошкодження будинку в Солом’янському районі Києва

У столиці атакою “Шахедів” пошкоджені будинки в Солом’янському та Дарницькому районах, є постраждалі.

Російські окупанти в ніч на 22 грудня атакували Київ дронами-камікадзе Shahed. Це була третя атака БпЛА поспіль на столицю України за шість останніх днів, повідомила пресслужба Київської міської військової адміністрації.

 

Один із російських дронів пошкодив будівлю в Солом’янському районі. У багатоповерховому житловому будинку виникло загоряння на верхніх поверхах, у трьох квартирах часткове руйнування стін і ще в трьох – вибиті вікна. За попередніми даними, двоє постраждалих із забоями м’яких тканин і різаними ранами, одного з них госпіталізовано.
 

У Дарницькому районі внаслідок падіння уламків дрона виникла пожежа у двоповерховому приватному будинку. Без постраждалих. У Голосіївському районі падіння уламка без руйнувань і постраждалих.

 

“Інформація оновлюється й уточнюється. Пошкоджені будівлі ми відновимо. Але життя не відновиш. Тож найважливіше, що цей удар Київ пережив без жертв”, – заявили в КМВА.
 

Раніше голова Дарницької військової адміністрації Києва Микола Калашник у Telegram повідомляв, що через атаку окупантів було пошкоджено недобудований приватний будинок.

 

“Двоповерховий будинок, який був недобудованим, тут, на щастя, нікого не було. Триває ліквідація вогню. Поруч у житлових будинках вилетіли вікна від вибухової хвилі, уламки пошкодили фасадні частини, огорожі”, – написав він.

Нагадаємо, увечері 21 грудня в Києві та низці північних, центральних і південних областей була оголошена повітряна тривога через запуск кількох груп “Шахедів”. Згодом стало відомо про вибухи у столиці та влучання уламків у житловий будинок.

Джерело Блогинг