У Борисполі пес бійцівської породи покусав дітей

Фото: Патрульна поліція Борисполя У Борисполі пес покусав дітей

Попри те, що собака бійцівської породи, вигул його здійснювався без повідка та намордника, а сам власник пса поводився агресивно.

У Борисполі Київської області поліцейські склали протокол на чоловіка, який вигулював стаффордширського тер’єра без повідця й намордника. Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції в Facebook.

 

Власник собаки не дотримався правил вигулу тварини, тому пес покусав дітей, а їхня мама викликала патрульних.

 

“Вчора близько 15-ї години поліцейські отримали виклик на вулицю Ясну у Борисполі. Заявниця гуляла з двома дітьми надворі та помітила чоловіка, який вигулював собаку бійцівської породи без повідця і намордника. Згодом собака напала на дітей та покусала їх”, – розповіли патрульні.

 

Власник собаки агресивно поводився і гучно висловлювався нецензурною лайкою, чим порушував громадський порядок.

 

На чоловіка склали протоколи за двома статтями: Вигулювання собак без повідків і намордників, що спричинило заподіяння шкоди здоров’ю людини та Дрібне хуліганство.

 

Жінку з дітьми відвезли до найближчої лікарні, де малечі надали необхідну медичну допомогу.

 У Борисполі покарають чоловіка, чий пес гуляв без намордника і покусав дітей

 

За законом, тварин можна вигулювати людям віком від 14 років, а потенційно небезпечних собак – від 18-ти. Потенційно небезпечних собак заборонено вигулювати без повідця, а собаки порід, що визнані небезпечними, мають гуляти лише на короткому повідці та в наморднику.

 

Нагадаємо, у квітні минулого року на Київщині собаки породи кане-корсо напали на 35-річну жінку, яка разом із 7-річною дочкою гуляли вулицею. В червні в Одеській області собаки покусали двох дітей.

Джерело Блогинг