Атака на Київ: число поранених зросло до 20 осіб

Фото: КМВА Наслідки російського удару по Києву

Інформація про загиблу жінку не підтвердилися. Наразі постраждала жива. Її доправили в реанімацію.

Унаслідок ракетної атаки російських агресорів на Київ поранення отримали 20 осіб. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко у Telegram у вівторок, 23 січня.

“Із них 13 – госпіталізовані, в тому числі троє дітей. Одному 13-річному хлопцю та чотирьом дорослим постраждалим медики надали допомогу на місці. Одну жінку доправили в реанімацію і продовжують надавати інтенсивну допомогу. Наразі постраждала жива”, – написав мер.

За його даними, у Святошинському районі внаслідок падіння уламків збитих ракет пошкоджені балкони з 1 до 5 поверхи житлового будинку та чотири квартири. В іншому будинку виявили нерозірвану бойову частину ракети – мешканців будинку евакуювали. Також у цьому районі загорілася нежитлова двоповерхова будівля. За іншою адресою – палали автомобілі.

У Соломʼянському районі в багатоквартирному будинку вибуховою хвилею вибило вікна. Ще у кількох квартирах сталося загоряння. Також руйнувань зазнала двоповерхова нежитлова будівля.

У Печерському районі внаслідок влучання в нежитлову будівлю сталася пожежа. Під час ліквідації наслідків обстрілу виявили одного потерпілого.

У Дарницькому районі зафіксовано кілька місць падіння уламків, зокрема на дах 9-поверхового житлового будинку – без загоряння та поблизу території дитячого садочка – теж без подальшого горіння.

Усі екстрені служби продовжують працювати на місцях падіння уламків, додав Кличко.

Раніше у вівторок повідомлялося про одну загиблу жінку та чотирьох поранених в Києві внаслідок російського ракетного удару.

Нагадаємо, вранці 23 січня росіяни завдали комбінованого удару по Києву. Спочатку по столиці запустили крилаті ракети Х-101, Х-555. А потім, імовірно, була балістика – Іскандери. Також були завдані удари по Харкову і Павлограду.

Пізніше стало відомо, що українські захисники знищили 21 російську ракету.

Джерело Блогинг