У Києві підбили погодні підсумки січня

Фото: Сергій Бахмутов (ілюстративне фото) Середня температура у січні в Києві була вище за кліматичну норму

Найхолодніше у столиці було 9 січня, коли мінімальна температура під ранок знизилась до -15,8°С, а найтепліше – 31 січня, коли максимальна температура досягла +7,3°С.

Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського підбила погодні підсумки січня у столиці. Про це сьогодні, 1 лютого, повідомила пресслужба обсерваторії.

“За даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, середньомісячна температура повітря у січні в Києві дорівнювала -2,6°С, що на 0,6°С вище за кліматичну норму. Найхолодніше у столиці було 9 січня, коли мінімальна температура під ранок знизилась до -15,8°С, а найтепліше – 31 січня, коли максимальна температура досягла +7,3°С. Опадів на проспекті Науки, 37 випало 48 мм, або 130 % кліматичної норми”, – йдеться в повідомленні.

 

 

Нагадаємо, в Києві зафіксували температурні рекорди перед Новим роком. Максимальна температура повітря 30 грудня досягла 10,5 градусів тепла, що на 3 градуси вище попереднього рекордного показника у 2020 році.

Раніше повідомлялося, що в 2023 році в Києві рекордно довго не було морозів.

Джерело Блогинг