У Києві шкільні канікули почнуться з 25 березня

Фото: zn.ua Школярам під час канікул у закладах освіти організують гурткову роботу

Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський зазначив, що вакації столичних школярів триватимуть до 31 березня включно.

Весняні канікули для школярів у Києві почнуться 25 березня і триватимуть до 31 березня включно. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, повідомляє офіційний портал Києва в середу, 20 березня.

“До початку канікул освітні заклади Києва продовжать стандартну роботу в очному, змішаному та дистанційному форматах, з огляду на безпекову ситуацію та дотримуючись алгоритму дій на випадок, якщо повітряну тривогу оголосили до початку навчання”, – пояснив чиновник.

Школярам під час канікул у закладах освіти організують гурткову роботу та компенсаторні заняття з різних предметів.

Для керівників та управлінців галузі Освіта Інститут післядипломної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка підготував програму психоемоційного відновлення Будьмо здорові!, а для вчителів – серію вебінарів і тренінгів з питань психологічного розвантаження та підвищення професійної майстерності.

З 25 березня школи столиці розпочнуть прийом заяв до 1-х класів. Документи можна подати власноруч або в електронному вигляді. Оригінали документів, зокрема медичні довідки, дозволяється надати закладу освіти пізніше.

Нагадаємо, в Запоріжжі планують відкрити підземні школи.

На Київщині навчальні заняття в школах завершаться до 31 травня

Джерело Блогинг