Розстріляв чоловіка, щоб забрати телефон: оголошено підозру військовому РФ

Фото: СБУ Тимур Сеферов

Служба безпеки заочно повідомила Тимуру Сеферову про підозру в порушенні законів та звичаїв війни, готуються матеріали для оголошення підозрюваного у міжнародний розшук.

Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного російського окупанта, який причетний до масових вбивств цивільного населення під час боїв за Київ. Він розстріляв жителя Київщини тільки для того, щоб забрати його мобільний телефон. Про це в п’ятницю, 22 березня, повідомила пресслужба СБУ.

“Мова йде про Тимура Сеферова – 32-річного контрактника 15-ї окремої мотострілецької бригади Центрального військового округу збройних сил росії. В окупованому селищі Мокрець Броварського району рашист разом з іншими загарбниками обстрілював приватні помешкання, вдирався до них та відбирав майно у людей”, – йдеться в повідомленні.

Під час одного із таких нальотів Сеферов хотів забрати мобільний телефон у 53-річного місцевого жителя.

“Відчувши опір з боку чоловіка, росіянин здійснив по ньому декілька пострілів з автомата прямо на подвір’ї домоволодіння. У результаті важких вогнепальних поранень потерпілий загинув на місці”, – повідомляють в СБУ.

Служба безпеки заочно повідомила Сеферову про підозру в порушенні законів та звичаїв війни, готуються матеріали для оголошення підозрюваного у міжнародний розшук.

Раніше повідомлялося, що прокуратура Німеччини встановила росіян, причетних до обстрілів Гостомеля.

“Це була дорога жаху”. 3 історії евакуації з передмістя Києва

Джерело Блогинг