У Києві через атаку РФ постраждали три підприємства харчопрому

Фото: kyiv24.news Росіяни ударили ракетами по підприємству харчопрому в Києві

Постраждалих серед працівників компанії немає. Збитки оцінюються щонайменше у 40 млн гривень.

Внаслідок сьогоднішньої ракетної атаки РФ на Київ постраждала низка підприємств харчової промисловості, які забезпечують харчову безпеку столиці. Про це повідомила пресслужба компанії Столичний млин, передає Інтерфакс-Україна.

Через атаку постраждали Столичний млин, Київтранслогістик, які постачають сировину та здійснюють перевезення до стратегічних виробничих підприємств, серед яких – провідний постачальник хліба у Києві та Київській області – Київхліб.

 

Уражені комплекс елеватора, а також територія, будівлі та понад 50 одиниць автотранспорту.

 

“Наразі збитки оцінюються щонайменше у 40 млн гривень. Остаточно суму збитків можна буде оцінити за результатами роботи спеціальної комісії. На щастя, постраждалих серед працівників компанії немає”, – зазначили в компанії.

 

Виробництво частково призупинено. Продовжуються роботи з ліквідації наслідків атаки. Водночас Столичний млин продовжує у повному обсязі виконувати зобов’язання щодо постачання продукції.

 

Нагадаємо, сьогодні вранці Росія атакувала Київ ракетами. Падіння уламків зафіксували у Шевченківському, Подільському та Святошинському районах, пошкоджені житлові будинки. Постраждали 13 людей. 

Джерело Блогинг