В Українці під Києвом горить Трипільська ТЕС

Фото: Скриншот Пожежа на Трипільській ТЕС

Мешканців Українки закликали щільно зачинити вікна аби не дихати шкідливими продуктами горіння.

Російські війська вночі 11 квітня атакували Трипільську теплоелектростанцію в місті Українка Київської області. Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко опублікував у Telegram відео масштабної пожежі на станції.

“Внаслідок ракетної атаки пожежа на одній з найбільших в Україні ТЕС – Трипільській”, – написав  журналіст.

 

Мер Українки Олександр Туренко на своїй сторінці у Facebook закликав мешканців міста щільно зачинити вікна аби не дихати шкідливими продуктами горіння. Він порадив зарядити усі пристрої і запастися водою.

“Прошу всіх щільно зачинити вікна в своїх оселях, аби не дихати шкідливими продуктами горіння! Зарядіть всі пристрої, зробіть максимальні запаси води!” – написав він.

Туренко зазначив, що обидва пункти незламності в Українці працюють цілодобово та закликав при повітряних тривогах – перебувати в укриттях.
 

“Це поки все, що можу сказати на даний час… Більш детально – згодом”, – додав мер.

Нагадаємо, сьогодні вночі Росія атакувала об’єкти енергетичної інфраструктури у чотирьох областях України – Харківській, Запорізькій, Львівській та Київській областях.

Росіяни завдали по Україні масованого повітряного удару із застосуванням ракет різного типу і дронів-камікадзе – загалом 82 одиниці. Силами ППО знищено 57 повітряних цілей.

Джерело Блогинг