У Києві біля Ocean Plaza – потоп: прорвало трубу

Фото: Кадр із відео

Поліція повідомила, що через прорив водопроводу на вулиці Антоновича, рух транспорту тимчасово перекритий.

У Києві біля Ocean Plaza – справжній потоп, там прорвало трубу. Фото і відео з місця прориву публікують київіські ТГ-канали.

Повідомлялося, що вода затекла в підземний перехід і що закрили станцію метро Либідська, але зараз станція вже працює в звичайному режимі.

“Рух автобусів  №2М, 20, 27, 38Д, 52, 60  та тролейбусів  №1, 12, 42, 43К, 42Д №1, 12, 42, 43К, 42Д затримується з причини провалу проїзжої частини на ст.м. Либідська”, – повідомили у Київпастрансі.

“Затримується рух автобусів  №№ 2М, 20, 27, 38Д, 52, 60   та тролейбусів №№  1, 12, 42, 43К, 42Д з причини провалу проїзжої частини  на ст.м. Либідська. Рух тролейбусів організовано до Деміївської пл. Рух автобусів організовано: посадка на зуп.” буд.Музики”- вул.Макейна- вул. Філатова- б-р Міхновського,   далі по схемі.”, – повідомили у Київпастрансі.

Поліція повідомила, що через прорив водопроводу на вулиці Антоновича, рух транспорту тимчасово перекритий.

Нагадаємо, торік у Києві через проив труби вулицю залило окропом.

А ще раніше  у центральній частині Києві стався серйозний прорив водогону. Аварія сталася на вулиці Велика Васильківська. Тиск води був настільки сильний, що “фонтан” діставав до дахів багатоповерхових житлових будинків.

Джерело Блогинг