У Києві студенти до смерті забили перехожого

Фото: Нацполиция Украины Студентам загрожує до 10 років ув’язнення

Оперативники затримали двох підозрюваних у метро, а інших – за дві години за їхнім місцем проживання.

У Подільському районі Києва компанія молодих людей жорстоко побила перехожого, який від отриманих травм помер у лікарні. Про це повідомила Нацполіція.

За даними правоохоронців, про бійку на Поштовій площі поліції заявив очевидець. Четверо 18-річних хлопців разом накинулися на 34-річного киянина. Молоді люди били чоловіка навіть після того, як він упав на землю і знепритомнів, а далі втекли в метро.

Оперативники затримали двох підозрюваних у метро, ​​а інших – за дві години за їхнім місцем проживання. Усі затримані – мешканці Києва та студенти столичних вишів.

Постраждалого чоловіка доправили до лікарні. У медичній установі лікарі кілька днів боролися за його життя, але отримані травми виявилися несумісними з життям. Киянин помер у лікарні.

Затриманій за смертельне побиття чоловіка молоді оголосили підозри (ч.2 ст.121 КК України). Суд обрав для них запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але двоє заарештованих отримали можливість вийти під заставу. Фігурантам загрожує до 10 років ув’язнення.

Раніше в Одесі чоловік убив жінку, а потім відрубав їй голову та кінцівки, сховав тіло в сумку та ковдру та викинув на найближче звалище.

У Чернівцях дитина жорстоко вбила собаку. 18+

Джерело Блогинг