Кіллер із РФ скоїв замовне вбивство у Києві – прокуратура

Фото: Прокуратура Киева Убивство сталося 8 березня 2017 року

Убивця зробив вісім прицільних пострілів у ресторатора. Від вогнепальних поранень чоловік помер на місці.

 

Правоохоронці повідомили про підозру громадянину Росії у скоєнні вбивства на замовлення відомого одеського ресторатора навесні 2017 року у Києві. Про це повідомляє столична прокуратура у вівторок, 6 вересня.

 

За даними слідства, у березні 2017 року підозрюваний отримав від невстановленої особи із кримінального середовища РФ замовлення на вбивство ресторатора, який на той час проживав у Києві.

 

Готуючись до злочину, кілер зібрав інформацію про жертву, а також знайшов знаряддя вбивства – пістолет Glock-17. Обстеживши маршрути підприємця та територію біля його будинку, виконавець визначив місце скоєння злочину – в’їзд у будинок потерпілого, який здійснюється через шлагбаум.

 

Увечері 8 березня 51-річний підприємець повертався із сім’єю додому і зупинив машину біля шлагбаума. У цей час кілер зробив у нього вісім прицільних пострілів. Від вогнепальних поранень чоловік помер на місці. Двоє його малолітніх дітей, які також перебували в автомобілі, з пораненнями коліна і кисті були госпіталізовані.

 

Прокурори і слідчі ідентифікували особу кілера. Ним виявився 40-річний чоловік, громадянин РФ, уродженець Грозного.

 

Також правоохоронці встановили причетність підозрюваного до інших тяжких і особливо тяжких злочинів, скоєних у 2015 році у Києві, пов’язаних із розбоєм, незаконним позбавленням волі і вимаганням грошей.

 

Чоловіку повідомили про підозру за чотирма статтями КК України, у тому числі про умисне вбивство, скоєне на замовлення (п.п.5, 11 ч.2 ст.115). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

 

Раніше у Києві студенти до смерті забили перехожого. Оперативники затримали двох підозрюваних у метро, ​​а інших – за дві години за їхнім місцем проживання.

 

У Канаді розслідують найкривавіше вбивство в історії країни

 

Джерело Блогинг