“Погралися в незалежність і досить”: Стремоусову і компанії жити залишилося недовго – Снєгирьов

У їх ліквідації зацікавлені як українські, так і російські спецслужби.

    "Погралися в незалежність і досить": Стремоусову і компанії жити залишилося недовго - Снєгирьов

Колаборантів чекає неминуча ліквідація / скріншот

Гауляйтери на тимчасово окупованих українських територіях, які ще вціліли і теоретично можуть стати наступними цілями українських спецслужб, не мають жодних шансів вижити.

В інтерв’ю Главреду співголова громадської ініціативи “Права справа” Дмитро Снєгирьов поділився, що в їх ліквідації зацікавлені як українські, так і російські спецслужби.

“Згадаймо те, як свого часу навіть батьки Плотницького, які перебували на території РФ, були фізично ліквідовані. Нагадаю, що на той момент була заборона проведення критичних операцій і це – яскравий показник. Це і потрібно дати зрозуміти представникам окупаційних адміністрацій, адже саме це їх чекає – ніхто не залишиться без уваги РФ, навіть члени їх сімей. Тому доля зрадників досить сумна. А враховуючи досвід 2014 років, то тих людей, які стояли біля витоків створення так званих “ЛНР” і “ДНР”, вже нікого немає в живих”, – висловився Снєгирьов.

Експерт нагадав, що так звані уряди “ЛНР” і “ДНР” зараз складаються виключно з представників Російської Федерації і місцеві військово-політичні еліти відсторонені від контролю над фінансовими потоками.