“Кримський міст – початок”: експерт пояснив, як ЗСУ далі звільнятимуть Крим

Російським загарбникам краще чимшвидше тікати з тимчасово окупованого півострова, наголошує Мусієнко.

    "Кримський міст – початок": експерт пояснив, як ЗСУ далі звільнятимуть Крим

Експерт пояснив, як ЗСУ далі звільнятимуть Крим/ Telegram, Facebook

Вибух на Кримському мосту, який стався вранці в суботу, 8 жовтня, є лише початком на шляху повернення Україною вкрадених у неї Росією територій.

Про це розповів військовий експерт, керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі телемарафону. Він наголосив, що для окупантів було б краще чимшвидше тікати з Криму. Адже Збройні сили України продовжать знищувати військові об’єкти на тимчасово окупованому півострові.

“Після того, як українські військові в особах генералів Залужного, Забродського визнали спроможність завдавати удари по військових об’єктах в окупованому Криму, я вважаю, що окупантам давно варто було б задуматися і скористатися тим, щоб залишити Крим”, – зазначив експерт.

Він наголосив, що в України є цілеспрямований план зі звільнення тимчасово окупованого Криму. І наша держава уже довела, що вона може це зробити.

“Україна доводить, що має цілеспрямований план щодо звільнення своїх територій і буде й надалі його дотримуватися. Це стосується і підриву забезпечення російських військ”, – сказав Мусієнко.

Пожежа і руйнування Кримського мосту

У тимчасово окупованому Криму вранці у суботу, 8 жовтня, спалахнула пожежа на Кримському мосту. Пізніше стало відомо, що Кримський міст, на якому вирувала потужна пожежа, загорівся в результаті потужного вибуху. На опублікованих кадрах видно, що горів залізничний потяг, який проїжджав по Кримському мосту.