Ексдепутат Держдуми спрогнозував, чи вдарить Путін по Україні тактичною ядерною зброєю

Як вважає екс ‒ депутат Держдуми Ілля Пономарьов, Путін продовжуватиме ядерний шантаж-аж до проведення навчань з використанням атомних бомб.

    Ексдепутат Держдуми спрогнозував, чи вдарить Путін по Україні тактичною ядерною зброєю

Володимир Путін та Ілля Пономарьов / https://ua.depositphotos.com

Ілля Пономарьов, російський опозиційний політик, в 2019 році отримав українське громадянство, депутат Держдуми РФ 2007-2016 років, відповідаючи на питання читача під час чату на Главреді оцінив ймовірність застосування путінським режимом тактичної ядерної зброї проти України як невисоку.

“Імовірність цього не висока, оскільки застосування ядерної зброї нічого не дасть у військовому плані, а ось ризиків для Путіна створить дуже багато. Зараз він в категорії міжнародного ізгоя і негідника, але, тим не менш, керівника однієї з великих країн, а після застосування будь-якої зброї масового ураження він перетвориться в Бен Ладена ‒ законну мету, за якою будуть полювати різні підрозділи спецназу і т.д. Путін не може цього не розуміти”, – говорить він.

Як вважає Пономарьов, Путін, швидше за все, буде продовжувати ядерний шантаж – аж до проведення навчань з використанням атомних бомб.